Clipoceala saptamanala

Datorita gratiei mele incontestabile ieri am reusit sa raman fara laptop. No big deal, i-am servit o cana plina cu cafea fierbinte si lapte. Pen’ ca tin la el. Mereu am avut dilema daca pot inlocui laptopul cu un smartphone asa ca acum pot afla asta.

Busu e un bulangiu nesimtit! Vremea in Galati e la fel de caniculara ca acum 2 zile. Bancile sunt pline de pensionari… Pana mea, ma deprima, nu pot invata nici in parc.

Am trecut pe langa 2 licee mai devreme. Multi, multi tare de tot! Mi s-a parut nitel ciudat faptul ca pe fetele lor nu era niciun fel de rusine. Eu as fi intrat in pamant daca picam Bac-ul pe vremea mea si ai mei m-ar fi renegat! Incotro ne indreptam, frate?!

De cand am primit aceeasi veste ca-n martie de la acelasi angajator ca-n martie am tot stat si m-am gandit ce sa fac. Situatia se prezinta in felul urmator:
1. Am nevoie de bani ca de aer.
2. Job-ul ala m-ar face fericit chiar daca banii nu ar fi destui.
3. Cred ca m-ar primi inapoi la McDonald’s dar job-ul ala m-ar deprima complet.
4. Mi-au tras-o pe la spate in martie, daca imi fac acelasi lucru si acum o sa le dau foc.
Ce sa fac? Voi ce ati face de ati fi in locul meu?

Grimus canta in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers. Presupun ca e okay si presupun ca e o victorie faina in fata gloatelor de copile de 12-13 ani care vor sa fie mutute de Tudor ala de la Vama, motiv pentru care trupa aia a primit atat de multe voturi.

Fantana clipoceste in fata mea, eu stau si incerc sa invat si astept ploaia sa ma goneasca acasa. Ah, mai astept si telefon de la angajatorul vietii ca sa stiu daca pregatesc niste Molotovuri sau nu. Yay. Fun!

Advertisements

About Adi

More than just a human.
This entry was posted in Fără categorie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Clipoceala saptamanala

  1. Pentru ca traim vremuri crizate si nu-mi ajung banii sa cumpar cadouri pentru toata lumea, iti ofer,in loc de cadou, o nominalizare la Blog of the year 2012 . Sarbatori fericite! http://comentatoramator.wordpress.com/2012/12/17/blog-of-the-year-2012-6/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s